Babyku

Salam,

Last week aku temankan wife pergi check up baby di klinik kat Presint 3, Putrajaya. Memang lame gile tunggu turn padahal orang takde la ramai mana pon. Tapi baby punye pasal mestila sanggup menunggu.

Masa turn kami, doc scan baby tu. Nampak jelas baby bergerak2, siap ada sekali tu dia berpaling melihat aku dan isteri sambil tangan bergoyang2 haha. Memang comella. Tak sedar yang air mata aku bergenang time tu sebab terlalu gembira :).

Baru aku tau macam mana perasaan mama dengan ayah saat diorang bakal dapat baby pertama dulu iaitu aku hehe....

Alhamdulillah, syukur padamu Ya Allah...

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Babyku ini dipublish oleh abcdef pada hari Tuesday, December 27, 2011. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 2 komentar: di postingan Babyku
 
Reactions: