Hanya secebis nota


Salam,

Lame dah tak update blog ni. Actually terlalu banyak benda nak citer, tapi disebabkan mase yang terhad menyebabkan tak sempat nak mengolah ayat. Kalaulah ade PC or laptop yang boleh menafsirkan ape yang aku nak stori, hampir tiap2 hari aku nak update blog ha2.

Anyway, tinggal 2 hari lagi untuk kita sambut merdeka. Mari kite sesame kibarkan Jalur Gemilang dan hayati makna kemerdekaan secara tersurat mahupun tersirat. Selain tu, kita juga menghampiri 10 hari terakhir Ramadhan yang mengandungi malam Lailatul Qadar. Tak perlu nak bercerita lagi kelebihan malam ni, kite semua sedia maklum. Same2la kite beribadat sebab tak tentu lagi kite akan hidup di kemudian Ramadhan. Sekian.

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Hanya secebis nota ini dipublish oleh abcdef pada hari Sunday, August 29, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 1Penggossip Liar: di postingan Hanya secebis nota
 
Reactions: 

1 Penggossip Liar:

en_me said... | September 3, 2010 at 8:11 AM

lame x update .. xper, blog bukanlah hakmilik kekals.. ehehe