KLIMS 2010 - Motorshow bukan Tigershow

Akhirnye pameran ni muncul jua afta bertaun2 aku menanti since yang pertama dulu. Sangat EXCITED

Aku gi berdua, berdua kan lebih baik. Naik plak komuter, tak ramai orang, aku pon gangjal (janggal). Rerupenya hari yang aku gi tu (cuti awal muharam), frekuensi komuter dah ditambah. Patutla seronok je aku naik komuter, padahal selama ni asyik memaki hamun hehehe. Nape tak bawak kete?. Well, malas nak drive, lagi2 kat pameran camtu konpem jem, nak cari parking lagi. Adeh.

Tapikan, aku malas nak taip bebanyak. Korang bole tengok kat blog member aku Si Cik Isma ni la. Klik kek SINI eh.

Ok moh kite tengok gegambo!

Beli tiket dapat air preeee
Adoi. Tengok umat manusia yang tersangat ramai ni
Yeap. Ini kereta yang aku tungu, EMAS
Lotus!
Dari tepi mantap Bezza ni, tapi dari depan ngan belakang cam tak best plak
Ini adalah kete IDAMAN aku!
i-Miev, comeiiii
Joke of the show!. Ni cam budak tadika main tampak2 kertas
  • Basically, aku rase cam hampeh je motorshow kali ni, kalau takat kete yang dah ada atas jalan raya berlambak2 tak perlu la nak tayang.
  • Kete konsep pon tak banyak.
  • Aku rase kali ni konsep dia 'Green' kot sebab sume promot hibrid.
  • Asyik2 pompuan seksi depan kete.
  • Rating aku bagi 2 jek dari 5 bintang.

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel KLIMS 2010 - Motorshow bukan Tigershow ini dipublish oleh abcdef pada hari Thursday, December 16, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 2 komentar: di postingan KLIMS 2010 - Motorshow bukan Tigershow
 
Reactions: 

2 Penggossip Liar:

isma said... | December 22, 2010 at 8:18 PM

aku suka la lampu blakang bezza.cantik!!
n perasan tak bnyak kete guna future-listik nye theme

abcdef said... | December 22, 2010 at 9:44 PM

ye ke, pndgn kita berbeza kot hi3...tp xpe, asal aku dpt tatap kete camaro idaman aku tu dah cukup he3