Azam 2011 plak

Okes,
Meh kita tengok azam aku taun 2011 ni plak.

Hasil azam taun lepas yang tak berjaya, aku rase yang paling hampir aku boleh buat ialah:

1. Nak kontrol makan supaya lebih sehat ha2.
2. Nak kawen ha2.

Yang lain2 tu postpone next year je la keh3.

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Azam 2011 plak ini dipublish oleh abcdef pada hari Friday, January 14, 2011. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Azam 2011 plak
 
Reactions: 

0 Penggossip Liar: