Oh azam 2010 aku yang lepas!

Salam,
Sempena masuk taun baru ni, meh kita jenguk balik azam aku yang dulu (KLIK SINI) samada berjaya atau gagal keh3:
  • Nak kurangkan makan sebab badan makin sehat ni. Taun ni je 3 kali aku demam padahal selama ni nak demam sekali dalam setaun pon susah. Nampak sangat bile badan dah naik ni,, antibodi cam makin lemah la plak.
Hasilnye: Kejap berjaya, kejap gagal, badan aku pon kejap slim, kejap bulat.  
Kesimpulannye: Fail
  • Kalau driving, nak kurangkan laju & buang jauh2 habit suke memecut kat selekoh
Hasilnye: 2010 aku dapat beberapa surat saman speedtrap.
Kesimpulannye: Konpem fail
  • Bukak 1 kompeni, partner ngan ayah
Hasilnye: Tak sempat huk3.
Kesimpulannye: Fail lagi huk3
  • Try untuk totally lupekan ________
Hasilnye: Berjaya!
Kesimpulannye: Berjaya!

Ok, next enrty will be azam aku untuk 2011 ni plak ha3.

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Oh azam 2010 aku yang lepas! ini dipublish oleh abcdef pada hari Tuesday, January 4, 2011. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 2 komentar: di postingan Oh azam 2010 aku yang lepas!
 
Reactions: 

2 Penggossip Liar:

isma said... | January 5, 2011 at 10:41 PM

yang part nak kurus tu aku sokong!baik ko kurus cepat.da macam bapak orang aku tengok.hahaha

eh driving style ko sama ngn aku arr..lagi part kona kan?cam best je drift sendirik :D tapi alhamdulillah stakat ni ak xpenah kena speedtrap.agak2 ada cam slow2.ngehngeh

ha part yang lupakan tu kan..aku rasa aku dapat agak.kan?kan?
so congrates!

abcdef said... | January 6, 2011 at 10:40 AM

ha3 tq2...