Kisah Aku & Isteri - Part 3

Salam,

Ok sambung cite yang lepas. Afta skolah, kami langsung tak jumpa or dengar khabar even masa kat matrik dan universiti. 

First time aku jumpa dia balik masa kat kenduri kawen Kemal hujung tahun 2009, kat Sg Ramal Dalam. Masa tu aku jadi pengapit Kemal. Kebetulan dia pon datang gak, nampakla Hanis Zakaria borak2 ngan Dila ni. Aku tanya Hanis, dengan sapa dia borak tu. Dia jawab "Dila Kahar la". Dalam hati aku cakap "macam serius je girl ni" hehe.

Afta that, aku jumpa dia lagi masa majlis reunion dan berbuka puasa budak2 Qber kat Cystal Crown Hotel on 28 Ogos 2010. Tu pon tak kenal sangat masa reunion tu. Tau pon sebab dia ada upload gambar kat FB dia. Aku ada komen gak kat gambar tu, tapi takat tu je la hehe.

BTW ni screenshot gambar mase reunion dulu:

Aku ada bulatkan gambar aku ngn Dila haha


Ni plak komen kat FB:

Cube bace kat tempat yang aku kotakkan tu haha

Masa cari2 screenshot komen tu, ternamplak plak komen ni....jeng...jeng...jeng...

Masa ni memang kitorang tak bape kenal sangat pon lagi hehe

Okeh, to be continued...

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Kisah Aku & Isteri - Part 3 ini dipublish oleh abcdef pada hari Thursday, July 7, 2011. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 4 komentar: di postingan Kisah Aku & Isteri - Part 3
 
Reactions: 

4 Penggossip Liar:

Reen said... | July 9, 2011 at 4:22 PM

ish2. ber-part2 . jenuh nak nunggu habis. haha

isma said... | July 15, 2011 at 12:51 AM

copek lah habis kan cerita.aku dah tak sabar ni.hahaha

Anonymous said... | August 10, 2011 at 12:14 AM

oo... gitu ceritanya .. lps tu? apa jadi? cpt la wei abiskan

-lily-

abcdef said... | August 11, 2011 at 11:13 AM

Sabo2, dah nak abes pon haha...lily mane ni eh?..thanks for visiting :)