Futsal Reunion Ex-SMKAKS

Salam,

Hari tu dah berlangsung tournament futsal untuk budak2 ex-smkaks dar batch 1998 sampaila batch 2003. So total 6 team yang join. FYI aku batch 2002.

Bersemangat team aku sampai diorang tempah jersi cap ayam, siap ngan nombor dan singkatan nama. Contohnya aku ‘SA’, tapi yang aku tensen diorang buat ‘MS’ sebab ingat nama aku Mohd Syawal. Konpiden je, bukan nak tanye aku dulu, sengal betul haha. BTW aku pilih nombor peberet aku, 2.  Actually nombor peberet aku nombor 8, tapi dah ade player lain yang amek. Dua adalah second nombor peberet aku afta lapan.

Kononnya main dari jam 9 pagi sampai kol 12 tengah hari, sekali drag hampir ke kol 4 petang. Main secara liga, 4 team teratas akan masuk ke semifinal, then final. Main plak 8 minit untuk dua2 half time, so total 16 minit untuk 1 game. Berikut keputusan team aku:

FULL RESULT:

LIGA:-
Melaukkkkan batch 2003 (2-0)
Melaukkkkan batch 2001 (6-1)
Bagi can kat 2000 (4-4)
Bagi can kat 1999 (2-2)
Melaukkkkan batch 1998 (6-0)

Kami no. 2 dalam liga secara keseluruhan, then masuk semifinal dan menang 8-0 dengan team batch 2003. Final kitorang menang 6-1 ngan batch 1999. Hebat tak???? Haha…dah riak la ni.

Sebelum game moh kite berposing

Ni final


Korang nampak penumbuk aku tu tak? haha

Ni masa penyampaian hadiah

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Futsal Reunion Ex-SMKAKS ini dipublish oleh abcdef pada hari Wednesday, January 25, 2012. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 2 komentar: di postingan Futsal Reunion Ex-SMKAKS
 
Reactions: