Preparation untuk housewarming

Weekend baru2 ni aku rase penat gile. Full of activities (as usual la kan).

Sabtu menolong wife buat cup cake untuk sepupu dia yang nak buat majlis potong jambul babynye.

Ahad attend kenduri potong jambul tu.

Isnin plak dari pagi sampai hampir ke malam bershopping barang2 rumah dan barang2 untuk majlis housewarming next week.

Menjadi gak la. Kiri tu perisa blueberry, kanan coklat

Ni kat Nilai

Econsave Bangi

Penuh kat seat belakang ngan tikar, rak pinggan & penyidai tuala haha

Jenuh aku sumbat benda2 ni, nasib baik muat haha



Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Preparation untuk housewarming ini dipublish oleh abcdef pada hari Tuesday, January 3, 2012. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 2 komentar: di postingan Preparation untuk housewarming
 
Reactions: 

2 Penggossip Liar:

Reen said... | January 6, 2012 at 11:59 PM

wahhh bestnya cupcake. ala, tak dapek dtg itu pemanasan rumah. kita tgah final exam :( sobss

abcdef said... | January 12, 2012 at 12:25 PM

Melepasla makan sedap2