Pose hampir berakhir

Salam,
  • Pose tinggal 2 hari lagi.
  • Di akhir zaman ni, masa dirasakan terlalu pantas berlalu.
  • Pose kali ni, same cam pose aku taun lepas, terlalu busy ngan keje2.
  • Padahal before pose tu takdela busy sangat, tup2 masuk pose, kene handle 2 projek skaligus.
  • Kelam kabut aku dibuatnye.
  • Elok plak hari kedua pose, aku ngan Kemal eksiden kat Jalan Ipoh.
  • Puncanye, gangsterism oleh sorang mamat paria. Aku janji, kalau aku jumpe mangkuk tu lagi, aku hayun ngan stering lock kete aku.
  • Kesian Kemal, dah la dia tengah tunggu kelahiran anak sulung. 
  • Dah tu, dari tengahari sampai ke petang kitorang buat repot polis, uruskan kete, anta ke workshop etc2.
  • 1st time gak aku naik lori towing.
  • Hari pertama pose plak, aku uruskan Indon kat Klang. Berjam2 kat sana, sampai tekak ku haus.
  • Nasib baik, hari ketiga, semua ok.
  • Bukak pose untuk Ramadhan kali ni, aku lebih banyak berbuka dengan air dari makanan. Sampai kembung perut minum air, then tak larat dah nak makan.
  • Ade seminggu, fon aku tak henti2 orang call bertanyakan bangunan yang aku uruskan, kadang2 satu tengah on fon, 3-4 waiting.
  • Sampaikan sehari aku perlu cas henpon 2-3 kali.
  • Time interview pon jenuh gak, bayangkan terpaksa interview hampir 30 orang dalam sehari, memang kering tekak aku.

Ni kete Kemal yang eksiden, takdela teruk sangat, tapi hati kitorang luka teruk

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Pose hampir berakhir ini dipublish oleh abcdef pada hari Tuesday, September 7, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Pose hampir berakhir
 
Reactions: 

0 Penggossip Liar: