Marilah kembali kepadaku - oh duit2ku

Salam,

Nak dekat2 majlis ni aku rase makin terdesak plak nak pakai duit haha. So antara cara yang sempat aku pikir ialah dengan mengontek balik para penghutang aku. Quite surprise gak, bila dikira-kira total orang yang berhutang ngan aku dekat RM3k, termasuklah hutang yang dari aku belajar kat UNIMAS dulu lagi. Okeh ni aku listkan para penghutang aku:

En. R --- RM1200
Cik. R --- RM700
En. F --- RM600
Cik S --- RM200
Cik N --- RM200

Aku malas nak tuntut sangat, nanti cakap aku berkira la apa la. Tapi kalau dah lama sangat, nak pula time ni aku memerlukan duit, aku rase patutla aku mintak balik hak aku kan. Aku tak nak la pasal hal ni nanti jadi putus kawan plak. Yang berhutang tu kena paham2 sendiri la. Adoyai...


Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Marilah kembali kepadaku - oh duit2ku ini dipublish oleh abcdef pada hari Wednesday, April 13, 2011. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 8 komentar: di postingan Marilah kembali kepadaku - oh duit2ku
 
Reactions: 

8 Penggossip Liar:

isma said... | April 14, 2011 at 12:19 AM

majlis ko bp hb eh?aku nak block calendar ni

abcdef said... | April 14, 2011 at 1:23 AM

umah dila 28mei, umah aku 5jun...datang eh hehe

isma said... | April 14, 2011 at 10:59 PM

wahhhhhh dah nak dekat la.aku datang yang belah ko la insyaAllah

abcdef said... | April 15, 2011 at 12:47 AM

eh silap, 28mei tu nikah, 29mei umah dila..xpe, dtg mane yg ko rase senang la hehe

'K' said... | April 18, 2011 at 8:39 PM

Kite bako je wal diorang ni...

Reen said... | April 20, 2011 at 11:08 AM

meminjam memang senang...nak membayor azab! huhu.. errr n tu bukan diriku kan?? huahuah

abcdef said... | April 20, 2011 at 11:47 AM

nurin hutang along piza hut 8 keping hahaha

Reen said... | May 1, 2011 at 1:37 PM

hahaha... bila ntah sampai 8 keping pulakkk.. haha