Kisah Aku & Isteri - Part 1

Salam,

Nak cite macam mana aku boleh kahwin dengan isteri aku ni, tapi, agak malu gak. Tapi still nak cite untuk buat kenangan ehe.

Ok, aku ngan isteri ni dulu satu sekolah mase form 1 hingga form 3 kat SMKA Kuala Selangor. Dia of kos la kelas yang paling top sebab dia ni one of top student. Aku ni kelas bawah kelas dia je. Mane mampu nak compete ngan student2 yang ulat buku ni haha. Sadly to be said, walaupon satu batch, tapi aku tak kenal dia.

Tapi mase jamuan akhir tahun form 3, ye la, form 4 nanti tak tentu lagi bersama kan sebab mungkin masing2 pindah sekolah sebab keputusan PMR yang bagus or sebaliknye. Ok, back to the jamuan akhir tahun tu, kami ade tukar2 hadiah. Kebetulan isteri to be aku ni (mase ni tak tau la in future dia ni isteri aku kan haha), pas cabut undi, kena bagi hadiah kat aku. Tapi aku pulak bagi hadiah kat orang lain. Aku masih ingat dia bagi aku set alat tulis yang bercorak batik consist 2 buku notes yang kecik, 1 ngan 1 pen dalam kotak yang ada corak batik gak. So tiap2 buku tu, kat page paling belakang aku tulis 'Hadiah dari Dila Kahar'.

Well, aku tiap2 kali pandang buku tu, aku akan ingat nama tu. Cume to be frank, aku langsung tak ingat muka orangnye, adeh. To be frank gak, aku dah ngantok, so aku sambung sok jek...

To be continued....


Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Kisah Aku & Isteri - Part 1 ini dipublish oleh abcdef pada hari Wednesday, June 22, 2011. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 3 komentar: di postingan Kisah Aku & Isteri - Part 1
 
Reactions: 

3 Penggossip Liar:

Reen said... | June 25, 2011 at 8:18 PM

waaaa...malu pn citer gak. haha.. oo pasni nurin kena ingat sape bg hadiah tiap kali jamuan. mana la tau kannnn.. haha

abcdef said... | June 27, 2011 at 12:20 PM

Tp jgn byk sgt k...nnt ssh nak igt haha

Reen said... | July 5, 2011 at 5:38 PM

haha. tp dah byk yg bagi hadia, nak buat cane. ready je ok kott. haha