Aku dah Kahwin lor...

Salam,
Lame sangat tak update blog sebab agak busy dengan macam2 perkara, kerja, personal, nak uruskan hal kawen lagi. Kali ni pon bukanlah nak tulis panjang2 pon hehe. Just nak jenguk blog sendiri jek. Papepon aku letak 1 gambar dulu. BTW gambar ni takde kat FB lagi hehe.


Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Aku dah Kahwin lor... ini dipublish oleh abcdef pada hari Friday, June 17, 2011. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 3 komentar: di postingan Aku dah Kahwin lor...
 
Reactions: 

3 Penggossip Liar:

Reen said... | June 17, 2011 at 3:47 PM

lahhhh?? ni jer. haha.. kata nak bersiri2..ponek den nunggu. heheh

isma said... | June 20, 2011 at 9:29 PM

selamat pengantin baru weh..moga berbahagia hingga akhir hayat :)

abcdef said... | June 22, 2011 at 1:05 AM

reen: ha, dah update lg, sile komen eh haha
isma: tengkiu!