Raya (Syawal 1430H)

Baru nak tulis pasal raya taun ni. Walaupon Syawal dah berlalu, tapi aku tak kira, nak tulis gak ha2. Sebelum ni busy sangat sampai lame tak update blog dan jenguk blog kawan-kawan. Weekdays penuh dengan kerja, weekend plak full dengan majlis kawen kawan-kawan & open house. Memang sebulan yang menggemukkan he2.

Papepon sedikit trivia untuk raya kali ni:


  • Raya kali ni aku beraya kembali kat kampung halaman selepas beraya kat Sarawak taun lepas.
  • Fisrt time beraya sebagai orang yang dah berkerjaya, cewah he2
  • So, kene la menghulur duit raya, adeh!
  • Raya kali ni gak terpaksa spent 4 angka untuk sambut termasuk baju raya, duit raya, petrol raya (nak jalan2) etc2 (pokai eden).
  • Aku bagi adik2 aku Sijil Simpanan Premium (SSP) BSN sebanyak 5 unit disebabkan 3 faktor:
  1. Padan muka diorang x boleh beli topap ha2
  2. Konpemla terpaksa simpan duit tu
  3. Kot2 bole menang BMW or Merc ke he2
So, memang tak banyak nak diceritakan. Bawah ni sket2 gambo yang nak disharekan....



Barisan perajurit2 negara yg tengah beraya



Soh buat candid pon masih skema ha2



Familiku famili oren



Famili Pakcho, coklat?



Barisan petugas2 Celcom Blue, famili Pakcik Zaidi



Pakcho & Udin tengah berbincang pasal planet Zargus



Ni contoh perangai kaum hawa di pagi raya ha2



Mira, Ikin & Angah



Mama & Mimi



With Maksu



Satu2nye duit raya yang aku dapat ha2



Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Raya (Syawal 1430H) ini dipublish oleh abcdef pada hari Thursday, October 22, 2009. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Raya (Syawal 1430H)
 
Reactions: 

0 Penggossip Liar: