Amalina Aishah

Baru2 ni, kawan aku, Akmal dapat sorang baby girl yang comei, namanya Amalina Aishah hehe. Dah la comel, nama plak best. Aku sempat jumpa Amalina masa kat hospital, umur dia tak sampai sehari masa tu, ngan Rabu lepas. Right now dia dah kat Kelantan, folo mak dia berpantang. Rindu plak kat dia huhu.

Hopefully kehadiran puteri ni dapatla ubati kesedihan semasa abang Amalina ni meninggal dulu :(

Ni masa kat rumah. Rambutnye lebat betul tapi tadi ayahnye bagitau, dia dah botak sebab atoknye kat Kelantan cukur kepala dia haha.

Ni kat spital.

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Amalina Aishah ini dipublish oleh abcdef pada hari Wednesday, November 9, 2011. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 3 komentar: di postingan Amalina Aishah
 
Reactions: 

3 Penggossip Liar:

syahidahfouat said... | November 9, 2011 at 4:54 PM

babies are adorable :)

Reen said... | November 10, 2011 at 12:52 PM

muka sape erk.. kemal kot? wahhh congratessss :D

abcdef said... | November 11, 2011 at 9:42 AM

Syidah: Yup, kalau tgh2 marah, pandang baby boleh cool balik hehe

Rin: sebijik bapak dia haha