Ayoyo baru perasan kena tag

Salam,


Hi Nurin, sorila, baru perasan keh3..


Disebabkan dah kena tag, along pon buatla entry ni eh. For those yang nak tau, ni aku kopi pes infonye:


1. You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
6. No tag back!
7. No stuff in the tagging section about 'YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS' YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WILL ALL HONESTLY) have tagged 11 people.


11 things about myself:


1. Aku suka makan, tiap2 hari lunch di tempat yang berbeza.


2. Aku suka berjalan dan travel.


3. Suka shopping dan mudah rambang mata.


4. Mudah nak bagi pinjam duit kat orang then tak pandai nak mintak balik.


5. Suka main game perang2 kat PC dan berfutsal.


6. Sensitip kot.


7. Cerewet beno2. Kadang2 benci ade perangai camni sebab buang masa.


8. Dah berkahwin dan ada isteri yang tersayang, cewah.


9. Teringin nak jadi angkasawan.


10. Muka aku ikut mama aku keh3.


11. Mempunyai nama yang pelik. Adeh.




Ni nak jawab soalan yang si Nurin bagi plok:


1.What is the meaning of your name?
Maksud nama Syawal tu sempena aku lahir 5 Syawal pada bulan hijrah. Seriously yang Abcdef tu takde maksud.


2. Kalau masa boleh diundur balik, kau nak pergi zaman bila?
Time Sekolah Kebangsaan Jeram. Tak payah pikir study, asyik nak main jek, tapi still bole exam nombor 1 hahaha.


3. Your dream car?
Mustang GT.


4. Bila nak kahwin?
Ayo, suda kawen juga.


5. Macam mana kau boleh kenal aku?
Dah mama yang adopt you lor haha


6. What's phone are you using now? Wish to buy a new one?
Blackberry Bold 3. So far, stay the same kot sebab bagi aku henpon RM100 pon cukup. BB ni atas sebab wajib pakai arahan kompeni LOL.


7. Have any crush on anybody right now? hehe
Haip, suda kawen, don noti2.


8. Who are you in the next ten years?
Successful businessman....amiinn..


9. Why are you blogging?
My partner my diary my bla bla bla...


10. Tempat yang paling kau nak sangattttt jejak
Black hole.


11. Nak main tag tag ni tak?
Depends kat masa gak hehe.


Ok aku tak tau nak tag sape sebab bukannye ramai yang bace blog aku ni haha. Chill!

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Ayoyo baru perasan kena tag ini dipublish oleh abcdef pada hari Friday, November 4, 2011. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 2 komentar: di postingan Ayoyo baru perasan kena tag
 
Reactions: 

2 Penggossip Liar:

Reen said... | November 10, 2011 at 12:53 PM

WAHHH tq ler rajin buat. ahaks..ok pasrt2 kawen tu sbb along jer yang da. blogger lain belomm.hiks :p\

abcdef said... | November 11, 2011 at 9:43 AM

Kalau ade masa mmg rajin je hehe