Calendar wallpaper

Salam kengkawan sume.
Aku nak share benda best ni. Sopwer ni memang bagus, lebih2 lagi kat orang yang selalu busy & selalu mengadap komputer. Kite bole manage aktiviti seharian dan to do list kite tiap2 hari kat wallpaper jek. Selain tu, korang bole tukar wallpaper korang setiap kali korang restart. Ni contoh screenshot dari laptop aku. Korang boleh sedut kat LINK NI. Install dulu, then masuk key yang aku bagi sekali tu kat 'About'.


Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Calendar wallpaper ini dipublish oleh abcdef pada hari Wednesday, January 27, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 2 komentar: di postingan Calendar wallpaper
 
Reactions: 

2 Penggossip Liar:

annie said... | January 27, 2010 at 3:40 PM

desktop background....isk, kang sume org tau ape kte wat n nak wat.tak ble hide ke??

abcdef said... | January 27, 2010 at 8:15 PM

ni utk kite manage keje2 kite, x kesah pon org nak tau...tp klu ko nak yg personal, manage dlm kalendar henpon je la he2