Azam 2010 hehehehe

Salam,
Aku rase ade sket azam yang nak share ngan kengkawan sume:


  • Nak kurangkan makan sebab badan makin sehat ni. Taun ni je 3 kali aku demam padahal selama ni nak demam sekali dalam setaun pon susah. Nampak sangat bile badan dah naik ni,, antibodi cam makin lemah la plak
  • Kalau driving, nak kurangkan laju & buang jauh2 habit suke memecut kat selekoh
  • Bukak 1 kompeni, partner ngan ayah
  • Try untuk totally lupekan ________
Tu je kot keh3

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Azam 2010 hehehehe ini dipublish oleh abcdef pada hari Friday, January 1, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Azam 2010 hehehehe
 
Reactions: 

0 Penggossip Liar: