Nak announce sket....


Salam. Start 1 Jan 10 ni aku dok kat JB, rumah bujang yang baru. So most probably tak dapat online untuk satu jangka mase yang lame memandangkan kat rumah tu takde akses internet. Akaun internet kat rumah bujang yang lame masih aktif so aku tak mampu nak bayar dua2 skali ha2. Orang2 Johor mehla ajak aku makan2 kat rumah korang ha2.

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Nak announce sket.... ini dipublish oleh abcdef pada hari Friday, January 1, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 2 komentar: di postingan Nak announce sket....
 
Reactions: