Tune Up Utilities 2010



Salam,
Pada korang yang ade PC or laptop or yang seangkatan dengannya, ni aku nak share benda yang sangat penting untuk komputer. Benda ni boleh dikatakan wajib la korang install, tapi kalu tak install, takdela dapat dosa pon. Function benda ni untuk maintenance, repair or even styler untuk korang punye komputer tu. Aku dah lame pakai benda ni, dia kuar tiap2 tahun. Untuk entry kali ni, aku share the latest one, versi 2010. Aku sendiri blom pakai, sebab so far aku pakai 2009 he2. Papepon seduuuuuttt kat SINI.

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Tune Up Utilities 2010 ini dipublish oleh abcdef pada hari Wednesday, February 24, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 4 komentar: di postingan Tune Up Utilities 2010
 
Reactions: 

4 Penggossip Liar:

annie said... | February 25, 2010 at 10:18 AM

owh!sungguh terharu..terima kasih bebanyak.sudah lame mencari. org dok pakai yg 2008 punye, ketinggalan zaman tak?? hahaha

jap nak sedut.

abcdef said... | February 25, 2010 at 11:30 AM

OOoo pasni klu ko nak pape software, bole request kat aku...aku byk gak software, tp aku post yg btol2 best jek he2

annie said... | March 4, 2010 at 7:30 PM

ok2..no prob. laptop crack, kesedihan melampau,tp nasib baik keje masih boleh diteruskan.laptop being convert into desktop. no mobile2 anymore...sob..sob

abcdef said... | March 5, 2010 at 11:01 AM

Ish3...bole thn thp keganasan ko...xpe, aku rase ko punye study pon da x lame kan?...sbr sket je lg...nnt ade duit bole beli lg he2