Melantak kek Senibong

Malam tadi saje aku blanje pengantin baru, Pian ngan bini dia kat Kg Senibong, tepi pantai. Bukan ape, sebab mase diorang kawen aritu aku tak dapat datang sebab mase tu kat KL. Alang2 ajak Khai ngan Nuar skali. So ni antara summary la...
  • Kat situ, cam Danga Bay la, ngadap Singapore, tapi banyak kedai seafood
  • Kitorang makan kat Selera Senibong Seafood
  • Order siakap 3 rase, tomyam campur, telur dadar, sotong goreng tepung, udang goreng tepung, kailan ikan masin, cendawan oyster, air masing2 la.
  • Bole tahan sedap, tapi tomyam dia kureng sket (sebab tak pedas ha3)
  • Penutup selera diorang bagi tembikai sejuk.
  • Total harga dekat2 RM200, bagi aku mahal gak la kat situ, kopak gak, dah la Sabtu ni da janji nak blanje famili makan piza plak sob3
  • Masuk situ kene bayar parking, RM2, collected by JKKK Kg Senibong
  • Kalau korang gi, kalau nak buat call, kene hati2, sebab selalu conflict ngan network Singapore, Singtel.
  • Khai ade beberapa kali call, dari RM10++, tinggal RM2++ walaupon call tak sampai 2 minit.
  • Aku ade gak buat call out, tapi kene tunggu bil datang hujung bulan, tapi bila Khai cite pasal kredit dia, aku da cuak ha3. 
  • Kalau korang nak datang, ni koordinat N 01 29.086' E 103 49.050
  • Ni sket pics...
Khai terpegun

 Ni pengantin

 Pian dah terbeliak

 Mak ai, besonye udang

 Ko lagi Khai

Okes nak gi solat Jumaat, pastu nak balik kampung. Yey! 

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Melantak kek Senibong ini dipublish oleh abcdef pada hari Friday, April 16, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 1Penggossip Liar: di postingan Melantak kek Senibong
 
Reactions: