Weekendku (Part 2)

Ha, ni plak Part 2, weekend baru ni gayenye (3 & 4 April 2010).
  • Aku balik dari JB naik bas ekspress, Jumaat malam Sabtu, sampai Klang, singgah kat Tesco Setia Alam untuk bela hadiah sempena perkahwinan As'ad.
  • Aku beli hadiah baik punye! ha3
  • Then soping3, adik2 aku, Mimi ngan Ikin sempat menapau abang mithali dia ni. Beratus gak melayang duit aku sob3.
  • Sempat beli ikan keli ngan sotong, besela, balik kampung mesti nak makan sedap keh3.
  • Sabtu abeskan mase ngan makan, pastu makan, then makan lagi ha3.
  • Petang tu makan tembikai sejuk plak. Ni adalah hobi aku hampir tiap2 weekend ha3.
Ha, nak mintak la tu?
  • Malam tu plak aku blanje 1 famili KFC. Tapi tapaula, sebab aku nak tengok bola kat rumah.
  • Malam tu sambil makan KFC, sambil marathon bola, ManU vs Chelsea,, pastu N9 vs Selangor.
  • Aku tak puas hati sebab ManU ngan Selangor kalah, dua2 disebabkan ref yang bodoh alang!!...tensen3!!!
  • Ahad gi umah As'ad, sebab dia kawen, kat Jeram.
Yang paling kanan tu bulan Mei nanti plak keh3

  • Yang  ajaibnye, berkat kat umah kawen tu, diorang bagi jem! ha2
 Ni jem tu ha3

  • Balik dari umah kawen, terus gi ke Sungai Buloh, nak beli pisang, sebab nak mintak mama buat pengat, aku mengidam dek Fauzani la ni. Sape soh dia posted nak buat pengat kat FB ha2.
  •  Petang tu mama buat pengat, aku makan dengan hati berbunga3.
   Pengat pisang yang best he3

  • Petang plak, si Nurin bawak pisang goreng la plak. Abes petang tu badan aku berbau pisang ha2.
  • Malam tengok ABPBH, ex-gf aku, Siti Nurhaliza menang, u memang true legendla.
  • Tapi gf aku, Sharifah Amani tak menang la plak. Takpe, next year aku undi dia banyak2 ha2.
  • So, tu je la. Tengkiu. Babai. Salam. 

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Weekendku (Part 2) ini dipublish oleh abcdef pada hari Tuesday, April 6, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 7 komentar: di postingan Weekendku (Part 2)
 
Reactions: 

7 Penggossip Liar:

reen said... | April 6, 2010 at 3:28 PM

yeay!!!i did it!hehe..
yummy2 pengat..
along da naek kg blek jeram...

abcdef said... | April 6, 2010 at 3:34 PM

mkn tak pengat tu aritu?

reen said... | April 6, 2010 at 3:40 PM

oo..haha..msti la mkn!
:)
pengat free..sape xmau..hehe

abcdef said... | April 6, 2010 at 3:43 PM

btoi3...bnda pree wajib mkn ha3

annie said... | April 6, 2010 at 6:58 PM

komen 1:chet! ex-gf kunun, ko penah ke jumpe die depan mate??

komen 2:makan tembikai pakai sudu mmg syiok!

komen 3:kesimpulan dr entry ni...nmpknye semakin "commel"lah syawal kalau tiap2 minggu camni.jgn obes plak..ekekeke *gurau je-jgn amik ati yek*

abcdef said... | April 7, 2010 at 10:36 AM

Penah, aku jumpe dia kat watson midvalley, ms tu dia baru je kawen ngn dato k..

btw, aku melantak time blk kg je la :p

reen said... | April 14, 2010 at 1:41 PM

btol ke mlantak tym blek kg je??hihi