We're moved!

Salam,

Last few days sangat penat, sebab mengangkut barang2 dari rumah bujang ke rumah baru kami (aku dan isteri), tapi bukanla rumah sendiri melainkan rumah kuarters semata2 hehe. Isnin aku anta minah2 indon untuk mengemas dan mengemop rumah. Selasa plak sewa lori angkut barang2. Rabu petang plak aku gerak ke JB. Khamis malam tu aku balik Bangi, dok rumah bujang dulu. Jumaat malam plak kemas rumah dan atur kedudukan perabot bersama isteri. Sabtu shopping barang2 rumah. Ahad pagi sambung kemas rumah, petang tu gi konvo adik ipar, petang plak mengalu2kan kedatangan famili mertua. Fuh, badan sengal2 dan lebam2. BTW, Sabtu malam hari tu sempat lagi berfutsal hehe.

Ni ade sket gambo2:

Penuh boot kete angkut barang2 hadiah mase kawen dulu dari rumah kampung

Ni seat belakang plak haha. BTW amsih ada banyak lagi barang2 kat rumah kampung. Belum dari kampung isteri plak. So thanks sume yang bagi kami hadiah. Veru useful!

Pesta campak mencampak barang2

Fridge ni punye pasal tergeliat tangan aku

Kalau duduk camni je tak payah kemas ok gak kot

Soping2 stok sebulan hehe

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel We're moved! ini dipublish oleh abcdef pada hari Tuesday, October 18, 2011. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 3 komentar: di postingan We're moved!
 
Reactions: 

3 Penggossip Liar:

syahidahfouat said... | October 18, 2011 at 9:24 PM

haaa tudia shopping stok sebulan. Eh cukup ke angkut barang guna kereta je?

Reen said... | October 19, 2011 at 2:21 PM

yeay tulisan dah BESOR! hehe. besor betul. eh bila nak buat kenduri kendara jemput kami rasa umah baru tu. ehem! nak makan free :P

abcdef said... | October 20, 2011 at 9:56 AM

Syidah: ade 1 hari tu saya sewa lori 5 tan...tp ada bbrpa barang lg tgl kat rumah bujang mcm almari kaca, katil bujang ngn almari pakaian sbb x muat dah lori tu haha

Nurin: Tulisan tu beso atas permintaan cik nurin ye haha...insyaAllah nnt ada mase ade buat makan2 sket, nnt along jemput