Hepi besday to anak merdeka!

Dari dulu aku jeles dengan Ani sebab besday dia jatuh pada 31 Ogos, tak sangka bila dah kerja, ade plak mamat yang bernama Alam yang sekarang merupakan officemate dan housemate aku, same besday dia dengan Ani.

Papepon, aku wish hepi besday to Ani yang merupakan besfren aku dari Qber dulu dan juga Alam yang sekarang berada kat Mesir. Gudlak in your life and may Allah bless u both insyaAllah.

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Hepi besday to anak merdeka! ini dipublish oleh abcdef pada hari Tuesday, September 1, 2009. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 2 komentar: di postingan Hepi besday to anak merdeka!
 
Reactions: 

2 Penggossip Liar:

annie said... | September 1, 2009 at 2:00 PM

hikhik!..pe ko nk jeles nyer~~ takde beza lahir bile2 pun....beza cume cuti n tak cuti...tp perasaan tu len sketla hehe..=P

dgn berbesar hati org mengucapkan berbanyak terima kasih ats entry ko yg special nih. n akhirnye jumpe jgak ngn budak sesebaya kite yg lahir same tarikh ngn org..huhu~
selama ni dok jumpe yg sehari seblum...sehari selepas...kalau same pn baya2 makcik2 n pakcik2 je

abcdef said... | September 1, 2009 at 3:42 PM

Same2,mmg khas utk ko pon he2...
btw ape slhnye kwn dgn makcik2 n pakcik2 tu hi2 :p