Jejak Kasih?

Malam tadi aku dapat SMS, lebih kurang camnila aku borak-borak ngan budak tu:

Jiji: Cmeykom along, jijie nyh....igt agie x?
Aku: Jiji mane eh?
Jiji: Jijie makcik ros, dulu kat taman pekerti
Aku: Ooo baru igt...
Jiji: Along watpe skunk?
Aku: Keje kat bangi jek
Jiji: Owh...xgnggu ke niyh?umo along skunk bpe ek?
Aku: 24...jiji watpe skrg ni?
Jiji: Blja kat ILP je...along ngh watpe niyh?
Aku: Tgk bola jek...amek kos pe?
Jiji: It.....along dok sne ngn kwn ke?
Aku: Yup...

Tu je la, then aku gerak blk dari uptown sek19 S.Alam tu. Terkejut gak aku dapat SMS dari dia. Tak silap aku umo dia sebaya Mira, adik aku. Dulu famili dia dok satu taman perumahan dengan famili aku. Adela selang dekat 10 rumah, tapi mak dia kawan baik dengan mak aku. Tak silap aku gak, mase aku darjah 4, dia plak mase tu umo baru 4 tahun, famili dia pindah ke Johor. Sejak tu mak aku lost contact dengan mak dia. Tup-tup dapat SMS dari dia malam tadi. Terus aku forward nombor fon dia ke mak aku untuk mak aku contact mak budak tu. Dulu mase kecik-kecik pantang aku usik budak tu, mesti menyorok kat belakang mak dia ha2. Papepon mungkin raya kali ni ade jejak kasih?....

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Jejak Kasih? ini dipublish oleh abcdef pada hari Sunday, September 13, 2009. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 2 komentar: di postingan Jejak Kasih?
 
Reactions: