Majlis Berbuka Pose INSANIAN Qber Batch 01-02 (Gambo2)

Alhamdulillah, reunion yang dirancangkan secara adhoc akhirnya berjaya gak dijalankan. Seramai 13 orang ex Insanians telah datang pada malam tu, tambah 2 orang lagi (kawan Azah dan suami Asiah, Ilham) so sume total 15 orang. Tak nak cite panjang-panjang so aku tunjuk gambo jek he3.


Wani buat muka pelik, Ani kontrol ayu makan, Asiah plak melangut ke mana

Norisma yang tak henti-henti berborak, Keri layan jek he2

Barisan parlimen Insan


Norisma yang masih bercerita

Zu tengah garu kaki sebab semut gigit

Norisma, Ani ngan Wani tengah berbincang isu nuklear

Asiah yang menapau

Slurp2...

Along dan Wani tengah bergosip pasal Tomok

Izzuan senyum menggoda awww!!!

Eh nama sapakah ini?

Tangan Izzuan kat belakang Hazwan tu buat ape???

Marila menikmati kurma merah dari China, digemari oleh brader Ilham


Barisan pemain yang dulu berhingus, sekarang macho, anggun dan bergaya (pinjam ayat cekgu mede)

Ni plak hasil video ari tu. Tapi aku dapat upload 2 jek so far sebab setelah diconvert, 2 biji ni je yang memampukan untuk aku upload sebab video lain terlalu beso (yang ni pon dekat 100mb pas diconvert)


Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Majlis Berbuka Pose INSANIAN Qber Batch 01-02 (Gambo2) ini dipublish oleh abcdef pada hari Tuesday, September 8, 2009. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 4 komentar: di postingan Majlis Berbuka Pose INSANIAN Qber Batch 01-02 (Gambo2)
 
Reactions: 

4 Penggossip Liar:

annie said... | September 9, 2009 at 11:45 AM

alahai....setoet je video.... =(

org ada update sket post ni kat blog org,tgkla =)

abcdef said... | September 9, 2009 at 4:00 PM

Video yg len 350mb la ani :(

zuliesmail said... | September 10, 2009 at 11:11 AM

zuri said:secotet yg bermakna tau ani..da lak aksi isma terpelecok(tol ke ayt bm aku ni) hihu
sowi r aku terguna id akak aku..accept ye syawal

abcdef said... | September 10, 2009 at 11:19 PM

terpelecok=terpeleot=terkehel=terseliuh same jek he2