HEPI BESDAY TO MY BELOVED SISTERS LA DAN IKIN


Sabtu lepas aku dengan famili aku celebrate besday adik aku Mira (26 Ogos) dengan Ikin (28 Ogos). Memandangkan tarikh yang dekat jek, so kitorang pon decide celebrate Sabtu lepas (29 Ogos) sebab time tu kebetulan satu famili berkumpul. Pagi Sabtu tu kiotrang gi ke Jalan TAR & Sogo KL untuk soping-soping baju raya dengan hadiah diorang skali. Aku ngan Angah kongsi duit belikan Mira blazer ngan kemeja, manakala Ikin dapat set baju tidur yang sangat comei ngan sehelai t-shirt. Mama plak belanja kek coklat yang sangat sedap (padahal aku sendiri terkulat-kulat makan kek coklat tu ha2). Malam tu kitorang berbuka dengan segala macam lauk yang best-best untuk raikan diorang. Papepon, love u both!

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel HEPI BESDAY TO MY BELOVED SISTERS LA DAN IKIN ini dipublish oleh abcdef pada hari Tuesday, September 1, 2009. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 2 komentar: di postingan HEPI BESDAY TO MY BELOVED SISTERS LA DAN IKIN
 
Reactions: 

2 Penggossip Liar:

annie said... | September 1, 2009 at 2:07 PM

huuu~ sedapnye kek coklat..nk jugak!!

abcdef said... | September 1, 2009 at 3:36 PM

pantang aku ltk kek la ko ni ha2...klu nak, g kg aku...ade sket lg kot kat umah tu...aku klu coklat ni kureng sket he2