UPDATE! MAJLIS BERBUKA POSE EX INSANIANS QBERIANS

So, ni nak announce kekonpeman majlis tersebut, based ape yang dah dipublishkan before ni (klik SINI)....
Member yang konpem datang:

1.Syawal
2.Along
3.Ani
4.Zu
5.Ana
6.Azah & kawannye
7.Asiah & hubby dia
8.Izzuan
9.Hazwan
10.Keri
11.Wani
12.Isma
13.Zaime

So total 15 orang. BTW ni details untuk tempat berbuka

Tempat: Village View Kajang (Puri Pujangga full....sob2)
Masa: 5.30pm (berkumpul di Masjid Sek.9 Bandar Baru Bangi)
Bayaran: RM25
Makanan:

  • Nasi
  • Tomyam
  • Telur bistik
  • Siakap 3 rase
  • Sotong&udang goreng tepung (campur)
  • Kailan ikan masin
  • Satay ayam
  • Jus tembikai
Okes ni route, yang dari S.Alam, PJ, KL:
1. Korang ikut je signboard ke Seremban.
2. Then exit kat Kajang.
3. Pas tol Kajang, ikut signboard Bandar Baru Bangi
4. Then terus jek sampai jumpe T-junction (about 10 minit)
5. Belok kanan, then dah nampak masjid tu (kaler ijau)

Yang ni dari nilai (untuk Asiah):
1. Ikut je highway plus menghala ke KL
2. Exit kan tol Bangi
3. Pas tol, terus sampai jumpe roundabout, amek kol 9
4. Terus jek sampai nampak masjid tu (dalam 7-10 minit)

Yang dari tempat lain aku rase korang tau kot he2. Kalau korang nak google map kat tenet, atau korang ada GPS, korang boleh taip koordinat ni 2.958877, 101.752871

Klik untuk gambo lebih beso

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel UPDATE! MAJLIS BERBUKA POSE EX INSANIANS QBERIANS ini dipublish oleh abcdef pada hari Friday, September 4, 2009. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan UPDATE! MAJLIS BERBUKA POSE EX INSANIANS QBERIANS
 
Reactions: 

0 Penggossip Liar: