Memorabilia: Aku umo setaun jagung pop corn

Salam,
Keh, first entry untuk label "Memorabilia" ni. Aku cite based ape yang aku ingat jek. So kalau aku bercerita cane aku kuar dari perut mak aku, pastu cane aku dapat nama aku yang pelik tu memang aku tipula.

Ni first gak benda yang aku ingat mase aku kecik2. Mase tu umo aku adelah setaun lebih, dok kat Air Lanas, Kelantan, sebab ayah aku kene posting kat sane.

Jiran aku time tu, Tok We (kalau panggilan standard, Tok Wan la) berniaga kecik2, jual kuih tepi jalan. Seingat aku, hampir tiap2 petang mesti aku gi ke gerai dia yang adela beberapa tapak je dari umah aku tu. Yang bestnye, selalu gak dapat makan kuih pree he2.

Tu je kot yang aku ingat, maklumla, kecik lagi, otak pon masih kecik nak simpan memori banyak2 ha2.

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Memorabilia: Aku umo setaun jagung pop corn ini dipublish oleh abcdef pada hari Thursday, May 6, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 3 komentar: di postingan Memorabilia: Aku umo setaun jagung pop corn
 
Reactions: 

3 Penggossip Liar:

reen said... | May 7, 2010 at 11:55 AM

hahah!!kalo bab mkn mmg terbaekkkk!!
hahah...xpenah nk lupe~

abcdef said... | May 10, 2010 at 2:02 PM

terbaiiiik dari ladang pak kasiiiimmm

reen said... | May 10, 2010 at 5:18 PM

pak kasim ada ladangggggggggggg