Boling & I-City

Jumaat lepas saje bawak famili aku main boling, ye la, time cuti sekolah tu je 1 famili dapat berkumpul. Mula2 ingat nak main kat Plaza Alam Sentral, Shah Alam. Tapi ade plak yang mencadangkan main kat Ole-ole kat Seksyen 18, Shah Alam. Selama ni takde plak aku dengar pasal Ole-ole Shopping Mall tu. Disebabkan curious, aku pon agree je la main kat situ. 

Walaupon agak mahal kat situ, tapi kurang problem berbanding tempat lain. Lagipon tempat tu official training venue untuk skuad Sukma Selangor. Tapi yang pentingnya aku juara la, sebab lawan adik2 aku yang tak pandai sangat main ha3.

Pas maghrib, lepak makan kat Seksyen 2, food court yang ade banyak2 kedai. Makanan kat tempat yang kitorang singgah tu segala macam ade, nama pon pelik2 ha2.

Next, gi ke I-City, aku pon tak tau la menatang ape ade kat sini. Tapi dah adik2 aku ajak, turutkan je la. Dari jalan masuk lengang jek, once dah sampai entrance, baru realized,  orang ramai gile dah macam semut plak. Dengan bayaran masuk RM1 untuk 1 kete, korang bole tengok segala macam mak nenek lampu kat sana. Tempat tu memang cantik, lampu2 dihias seperti pokok2, tanglung, merak, etc2. Ade gak gerai2 makan, malah skrin besar untuk tengok World Cup pon ada. Malas nak cite banyak, korang gi la sendiri ha3.

Mira yang strike. Apakah?

Ayah yang menang gaya. Tapi strike gak. Apakah? 

 Depan lampu merak (oleh gadis2 yang tak pandai posing)

 Antara dekor2 bersama Eric Leong

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Boling & I-City ini dipublish oleh abcdef pada hari Friday, June 25, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 4 komentar: di postingan Boling & I-City
 
Reactions: