World Cup 2010



Salam semua,

World Cup kali ni aku pilih Spain untuk menang, sebab bagi aku, Spain adalah team yang paling seimbang pada hampir semua posisi. Selain tu, Brazil gak ada harapan, walaupon majoriti palyer baru yang muda2, tapi bakat diorang memang gempak. Team lain yang ada kemungkinan, Belanda.

Untuk yang sokong England, korang sokongla puas2 eh ha2.

Papepon, bagi aku, piala dunia FIFA ni la sukan paling unggul kat muka bumi ni. Hanya berharap aku sempat tengok Malaysia main sebelum aku takde lagi kat dunia ni, insyaAllah.....

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel World Cup 2010 ini dipublish oleh abcdef pada hari Wednesday, June 9, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 5 komentar: di postingan World Cup 2010
 
Reactions: 

5 Penggossip Liar:

reen said... | June 9, 2010 at 7:50 PM

haha..ble org yg fanatik bola mmberi pndapat..haha..pape pn...GO SPAIN!!!!HHAHA

abcdef said... | June 10, 2010 at 12:11 PM

Yeah kite same2 g stadium of mamak nnt k ha8

reen said... | June 10, 2010 at 11:10 PM

hahahaha...which mamak stadium???wahh mtag2 musim bola..kdai mamak pn cm stadium!hah

abcdef said... | June 11, 2010 at 9:27 AM

Klu game x best kite tgk kat umah je..klu best baru g mamak,merasai suasana ala2 stadium ha3

Mooks said... | June 15, 2010 at 11:41 AM

Go! Go! North Korea!