What a Weekend

Last week serba menggelabah aku dibuatnya. Bermula Jumaat malam Sabtu, bukan kerana dek World Cup, tapi semata-mata sebab menghadirkan diri ke kenduri bacaan Yasiin dan tahlil ke rumah jiran lama aku, kat taman perumahan sebelah. Selama ni boleh bergurau senda dengan jiran tu, lepak same2, tapi kali ni tak tau nape serba kekalutan. Soknye, saja melawat ke kedai jiran tersebut, tapi perasaan masih begitu, menggelabah, disebabkan aku kene bahan ha2. Apakah?

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel What a Weekend ini dipublish oleh abcdef pada hari Monday, June 14, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 7 komentar: di postingan What a Weekend
 
Reactions: