Gula2 sempena World Cup 2010

Kepada brother2 or minah2 yang kaki bola, yang akan bersengkang mata menonton game2 bola nanti, aku ade satu sopwer ngan satu fail Excel yang best. Korang bole manage sume keputusan perlawanan, tapi ade certain things korang kene masukkan secara manual. Tapi takpela, janji rock ha3. Korang boleh pilih mane satu yang korang rase korang berkenan. Link donlod ade kat ceruk sana.

 Contoh screenshot untuk jantina sopwer

Ni plak untuk jantina Excel 


Klik untuk World Cup: SOPWER 
Klik untuk World Cup: EXCEL


Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Gula2 sempena World Cup 2010 ini dipublish oleh abcdef pada hari Thursday, June 10, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 2 komentar: di postingan Gula2 sempena World Cup 2010
 
Reactions: 

2 Penggossip Liar:

reen said... | June 10, 2010 at 11:09 PM

ni la org gler bola...haha
makan bola..tdo bola..main bola..bla..bla...bla..bola :)
hahahhah..
ok go!!!! :

abcdef said... | June 11, 2010 at 9:26 AM

klu laki x mnt bola tu menuju ke arah pondan ha3