Hepi Friendship Day!



Pagi tadi aku dapat sms dari Kemal dengan MMS dari Ecah yang mengucapkan Hepi Friendship Day kepada aku. Aku betul-betul tak ingat yang hari ni hari friendship. Ape-ape pon aku mengucapkan Hepi Friendship Day kepada semua kawan-kawan aku dari aku kecik sampaila dah besar sekarang, terutamanya kepada besfren aku, Kemal dengan Ecah. Hope persahabatan kita kekal selamanya, kita tengok sape kawen dulu ha2.

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Hepi Friendship Day! ini dipublish oleh abcdef pada hari Saturday, August 1, 2009. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 4 komentar: di postingan Hepi Friendship Day!
 
Reactions: 

4 Penggossip Liar:

annie said... | August 3, 2009 at 11:20 AM

hepi friendsip day!!
fwen fowever =D

abcdef said... | August 3, 2009 at 1:35 PM

Same goes to u ani!...fren forever insyaAllah :)

aikiross said... | August 12, 2009 at 2:58 PM

susah bebeno nak ngato komen kat ko...nih xtaula berjayeke tak...hm..hm...aku doakan smoge aku la kawen dulu..heh..heh..

abcdef said... | August 12, 2009 at 3:22 PM

ha2 aku harap camtu gak...tp byg2 pon x nmpk lg ni...so cpt2la mencari ha2