I Love Malaysia Campaign!



Sempena sambutan hari kemerdekaan Malaysia yang ke-52 tak lama lagi, kat sini aku nak promot kempen ni. Basically kempen ni dianjurkan oleh Exabytes, sebuah syarikat hosting kat Malaysia ni. Apa yang korang perlu buat hanya pasang banner kat blog-blog korang. Kalau korang nak tengok contoh banner, ade kat sebelah atas kanan blog aku ni.

Apa yang bestnye korang berpeluang untuk memenangi Apple iPhone 3Gs yang baru tu. Selain itu korang gak boleh menang Western Digital 320GB. Yang lagi bestnye, blog korang tak perlu popular untuk menang sebab pemenang akan dipilih secara rawak, asalkan kat blog tu ade banner tersebut. Untuk registration, kat bahagian referrer URL, letakkan emel aku abcdefs@ymail.com, sebab kalau korang menang, orang yang menjadi referrer turut akan memenangi hadiah tersebut. Menarik bukan? :D

So, ape tunggu lagi???. Pergi ke SINI dan daftar, kemudian sebarkan di website-website dengan emel korang plak. Adios!

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel I Love Malaysia Campaign! ini dipublish oleh abcdef pada hari Friday, August 7, 2009. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 6 komentar: di postingan I Love Malaysia Campaign!
 
Reactions: 

6 Penggossip Liar:

annie said... | August 7, 2009 at 5:03 PM

best nih! =D

abcdef said... | August 7, 2009 at 5:10 PM

Mmg best...kot2 ko menang,bole jd hadiah besday ko ;)

'K' said... | August 10, 2009 at 8:42 AM

Ok...nnti aku wat. Apa2 hal pun tahniah kepada Chelsea kerana berjaya mendapatkan kejuaraan pertama musim ni....hehe

abcdef said... | August 10, 2009 at 9:10 AM

eleh penalti tu kira mng nasib bro ha8

Mr_Zack said... | August 10, 2009 at 2:43 PM

x tertengok plak mlm td....

btw... good campaign...

abcdef said... | August 10, 2009 at 4:43 PM

best gak game mlm td...besela,kene mng 1st game,bole mng dr psychology