Bestday (Birthday) 2010

Salam,
Lately memang aku jarang update blog, disebabkan agak busy ngan keje dan aktiviti sosial. Entry kali ni pasai celebration besday aku yang diadakan hampir 2 minggu lepas (ha2 cam da lame la plak).
  
Birthday aku tahun ni jatuh pada hari Khamis, on 24th June. Tengahari tu bos blanje makan pecel lele, padahal hari semalamnya, ngan kelmarinnye aku makan benda yang same. Tapi disebabkan sangat sedap, so aku on jek, lagi2 sebab orang blanje ha2. Jumaat, gi Mines ngan member2 opis, celebrate kat sane, dengan duit yang bos bagi, kitorang bedal Kenny Rogers, sume orang pon tibai half bird ha3.

Sabtu, mama wat jamuan makan2, since 2 orang pekerja dia pon lahir on June, then sorang lagi jiran, Akid, 28 Jun. Malam tu memang happening, ngan 4 kek yang bersusun, satay yang best, bubur kacang cap durian yang menarik etc2, kitorang bedal ramai2 ha2.

Thanks kat kawan2 yang mengingati dan sudi wish, kat sms, kat facebook, yang sudi call. Thanks banyak2 kat famili aku yang wat majlis, bagi hadiah kemeja dan seluar slack, opis yang belanje makan2, Shida yang bagi hadiah boomark yang cambest, and finally to my lil 'sis' Nurin yang bagi set perfume and deo Adidas. I love u all!

Makan pree memang best

Aku pon makan pree keh3

Manusia2 yang dikorbankan. Aku slamber je pakai kain pelikat, ikut tema 'Halloween'

Antara mereka2 yang hadir

Ni pulak tetamu VIP

Kata2 keramat dari mama

Ni famili bagi

Ni pulak si Shida yang bagi

Cik Nurin plak yang memberi, i menerima jek

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Bestday (Birthday) 2010 ini dipublish oleh abcdef pada hari Monday, July 5, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 13 komentar: di postingan Bestday (Birthday) 2010
 
Reactions: 

13 Penggossip Liar:

annie said... | July 5, 2010 at 1:43 PM

Happy belated bestday syawal!! =D
May Allah bless u n your family

abcdef said... | July 5, 2010 at 4:37 PM

Amiinnn....tengkiu :)

Anonymous said... | July 5, 2010 at 10:09 PM

:)
adih 20sen pn kire ok gak ye :P
hahha

Anonymous said... | July 6, 2010 at 9:26 AM

happy belated bday...=))

sorry sj lmbt wish wlupon i ingt..

abcdef said... | July 6, 2010 at 10:23 AM

Aku ade mention psl doposen ke kat situ? ha2
thanks for ur wish....tp aku x tau sape ni ha2

Isma said... | July 7, 2010 at 2:11 PM

alamk wei..aku xwish pun lagi.haha
bapak lambat kalo aku nak wish skrang kan?tp omputih cakap bettee late than never.

So Happy belated birthday na :)

abcdef said... | July 7, 2010 at 3:32 PM

ha2 tengkiu

udez said... | July 12, 2010 at 5:03 PM

weh..ape kaitan kain pelekat ngan haloween??aku xpaham weh!

abcdef said... | July 12, 2010 at 5:24 PM

mmg xde kaitan pon..aku saje merepek tu....yg ko g pecaya watpe ha2

Lia Natsumi said... | July 12, 2010 at 9:17 PM

Happy belated bebday!!.

(^o^)v

Hadiah dr shida tuu mmg masyuk ah. I likeeee.

abcdef said... | July 13, 2010 at 9:16 AM

aku pikir korean sineyla, nana duhal ha2...anyway thanks..

udez said... | July 13, 2010 at 1:50 PM

xcaye..tp agak2 la weh nak merepek pon..hoho
weh,natsumi tu jepun la bkn korea..

abcdef said... | July 13, 2010 at 2:01 PM

oo jepung ke ha3