Memorabilia: Aku pon nak hadiah gak!

Salam,

Part kali ni aku masih kat tadika kat Pantai Dalam tu. Memandangkan entry sebelum ni cite pasal celebration besday aku baru2 ni, entry kali ni pon ade kaitan pasal besday aku.

Satu hari, kawan setadika celebrate besday dia kat tadika tu. Memang enjoy sebab famili dia bawak kek beso, then ade jamuan makan2. Cikgu plak atur beberapa games sempena celebration tu. Akhir majlis, cikgu announced ade spesel untuk budak tu. Tetibe dia keluarkan satu bungkusan hadiah. Aku time tu memang jeles gile la ha2.

Balik umah, aku cakap ngan mama, aku nak celebrate besday aku nanti kat tadika ha2. Mama kate ok je.

Sampai ketikanya, aku inform kat cikgu, nak celebrate besday kat skolah. Cikgu on jek. Soknye, parents aku siap anto kek ngan pulut kuning untuk jamuan. Abes makan sume, aku pon dengan berdebar2 berharap moga2 cikgu bagi hadiah. Tapi tunggu punye tunggu, sampai balik pon cikgu tak bagi ha3. Soknye, aku masih berharap, tapi still takde. Hasilnya, sampai sekarang aku masih mengingati kekecewaan tersebut ha3.

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Memorabilia: Aku pon nak hadiah gak! ini dipublish oleh abcdef pada hari Tuesday, July 6, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 6 komentar: di postingan Memorabilia: Aku pon nak hadiah gak!
 
Reactions: 

6 Penggossip Liar:

Isma said... | July 7, 2010 at 2:08 PM

haha..xboleh blah oo..
ko gi je arr tuntut kat cikgu ko tu..


**eh ani private kan die nye blog ke?

abcdef said... | July 7, 2010 at 3:33 PM

da lame gile dia privatekan...dia invite kat emel

saya :) said... | July 7, 2010 at 9:58 PM

hahah..xmalu..:P
harapkan adiah..hahah

annie said... | July 8, 2010 at 9:32 AM

*ehem..ehemm...im coming!!!

yela isma, ani wat private jap.nanti ani wat public semula,jgn lupa komen ;P

syawal:ish..ish..ish...nak gelakkan cam kesian pulak, tp mcm isma kate... xbleh blah la ko nye pengakuan tu..hahaha

abcdef said... | July 8, 2010 at 11:23 AM

ala adela ani nak wat secret recipe tu...well, mmg lawak tp time kecik2 dulu mmgla kita slalu nakkan perhatian ha2..btw ani cograts for ur thesis submission

abcdef said... | July 8, 2010 at 11:23 AM

saya, sape eh...eh mstla,sape x nak hadiah ha3