Jom main tag

1. Adakah anda rasa anda hot?
- Sekarang ni memang panas pon. Nasib kat opis ade ekon hu3 (aku tau aku x hot)

2. Cerita pasal wallpaper komputer anda.
- Gambo tepi pantai yang air dia kaler biru kehijauan. Nang kacak gilak pic ya.

3. Kali terakhir makan pizza
- 3 bulan lepas kot, Dr Mat blanje, aku tibai jek

4. Lagu terakhir anda dengar
- Breakaway (Kelly Clarkson) - dengar 8 juta kali pon tak bosan

5. Apa anda buat selain menyelesaikan tag ini?
- Bace rencana kat Newsweek

6. Selain nama sendiri, anda dipanggil apa?
- Syawal, Abcdef, Along, Walul, Syawalul, Abang

7. Tag lagi 5 org -
(1)Kemal , (2)Nurin , (3)Ani , (4)Norisma, (5)Uda & Nana
8. Siapa org no.1 pada anda?
- Besfren aku dari sekolah, sampaila keje pon 1 opis

7. Hubungan dgn org no.2.
- Em.

8. Hubungan dgn org no.3.
- Ani, ex classmate mase kat qber dulu

9. Kata2 cinta utk org no.4.
- Isma? x bole2


10. Katakan sesuatu pada org no.5.
- Saje tag korang berdua sebab tibe2 terconnect kat blog ngan korang berdua skaligus

5 perkara ttg Kak Fiza (org yg tag saya) -

(1) Baru kenal, tapi cam dah kenal lame - ramah

(2) Anak angkat mama, automatically kakak angkat i keh3

(3) Chubby ha3

(4) Ntah bile dia nak kawen pon aku tak tau

(5) Baik hati he3

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Jom main tag ini dipublish oleh abcdef pada hari Friday, July 30, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 8 komentar: di postingan Jom main tag
 
Reactions: 

8 Penggossip Liar:

~readikara~ said... | July 30, 2010 at 7:27 PM

sebok tanya org nk kawen bile..anda tu bile plak??? kesian mama tau :-P

Lia Natsumi said... | July 30, 2010 at 8:46 PM

saje? huhu.. tag balik ah kalo gini..
apapun.. it's fun. =)

abcdef said... | July 31, 2010 at 2:14 PM

k.fiza, ntah, i pon x tau ha2
nana,suke ati aku la, ni kan blog aku ha8

Isma said... | August 2, 2010 at 7:08 AM

alamak aku kena tag ke?ayoyo..
kahkahkah terima kasih tak keluarkan ayat-cinta en abc.haha tq ye

abcdef said... | August 2, 2010 at 11:22 AM

ha2 takut pakwe lari la tu beriya bertengkiu ngn aku

annie said... | August 4, 2010 at 12:50 PM

ko dah wat ke tag org dolu2 tu??

tag ni masuk buku tiga lima dulu la ek

=P

abcdef said... | August 4, 2010 at 2:36 PM

eh ade ke ani?...adoi aku terlepas pandang la kot..sori2...tp, buku tiga lima ko ni dah penuh, aku bkk buku baru eh, saiz A4, byk sket space ha3

annie said... | August 10, 2010 at 12:07 PM

bykkk...ko je yg tak perasan.
ha,bagus jugak ko tuka buku tu,banyak lagi bleh isi.haha