Durian pree!

Salam,
  • Tadi gi ke kilang kompeni, nak uruskan pasal bangunan tu, kat Sek.9, B.B.Bangi.
  • Balik tu, dalam 3.40pm singgah Petronas kat situ, isi minyak.
  • Before tu, cucuk duit dulu, ada atm CIMB kat dalam tu.
  • Kebetulan nampak notis kat pintu kaca kedai Petronas tu tulis lebih kurang camni "Untuk makluman, pihak kami menganjurkan jamuan durian pada hari ini, 28 Julai 2010, 4pm, sebagai tanda penghargaan kepada pelanggan kami."
  • Aku pon cepat2 kuar duit, isi minyak (dan mintak resit keh3), tutup pintu kete, gerak ke opis.
  • Call Hairi ngan Am, soh tunggu kat bawah opis, aku amek diorang.
  • Pas amek diorang, gi ke Petronas tu balik.
  • Sampai sane 4.10pm, memang kitorang orang paling awal ha3. Staf2 Petronas plak tengah kopek durian2 tu.
  • Kitorang makan memang tak ingat dunia dah, yo la, sedap, pree plak tu ha3.
  • Actually before ni pon Petronas tu memang penah beberapa kali buat jamuan makan durian, ada gak jamuan kuih. Yang peliknye, aku sentiasa bernasib baik untuk menghadiri jamuan2 tu. Alhamdulillah he3.
  • Sepanjang jamuan tu, bos stesen minyak tu pon ade. Ramai yang datang tadi wish moga rezeki beliau bertambah dan berkat. Aku pon same :D
Tengah menghayati tu

Hairi tengah mengushar awek petronas mengopek durian

Am tengah mencopet durian






Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Durian pree! ini dipublish oleh abcdef pada hari Wednesday, July 28, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 4 komentar: di postingan Durian pree!
 
Reactions: 

4 Penggossip Liar:

Lia Natsumi said... | July 28, 2010 at 8:24 PM

dapat durian runtuh!! huhu..
best nya.. cm kt swk xda pon menda2 gini. Jom pi bangi!! =)

abcdef said... | July 28, 2010 at 9:07 PM

mari2 ha2

Isma said... | August 2, 2010 at 7:08 AM

patutla ko skrang cam bapak orang.makan je kerjanya.lagi2 makan free lahu je kan?haha

abcdef said... | August 2, 2010 at 11:22 AM

mkn pree deh, mmgla kene x bole tolak..xpe pose nnt aku diet blk