Malaysian Radio

Kat sini ku nak kongsi satu software yang agak bagus & dibuat oleh orang Malaysia sendiri. Software ni portable, saiznye kecik jek dan memang langsung x berat pon. Cume korang kene ade internet connection la untuk dengar radio ni. Senang cite software ni untuk korang-korang yang dok opis, sambil wat keje bole dengar radio.

Sebarang persoalan bole tanye kat shoutout. Cume ade certains radio yang dapat tapi ada gak yang tak dapat. Layan....

Malaysian Radio V2

Contoh printscreen....


Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Malaysian Radio ini dipublish oleh abcdef pada hari Monday, July 6, 2009. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Malaysian Radio
 
Reactions: 

0 Penggossip Liar: