Vacancy: Pharmacist

Just nak announce, company aku tengah cari sorang ahli farmasi yang ade at least ijazah dalam bidang farmasi atau yang setara untuk kitorang bukak satu farmasi di Seksyen 7, Bandar Baru Bangi. Terbuka untuk rakyat Malaysia yang berkelayakan terutamanya yang fresh graduate. Remuneration boleh dibincang dan sesape yang terpilih mempunyai peluang yang sangat besar untuk meningkat naik disebabkan cabang farmasi ni baru je nak ditubuhkan. Korang yang berminat boleh anta resume kat emel aku abcdefs@ymail.com atau syawalulabcdef@gmail.com dan sebarang pertanyaan boleh diajukan melalui emel atau no fon aku, Syawal 012-2865228.

Adios!

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Vacancy: Pharmacist ini dipublish oleh abcdef pada hari Tuesday, July 7, 2009. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Vacancy: Pharmacist
 
Reactions: 

0 Penggossip Liar: