Aduh kene saman lagi

Sejak aku dok kat JB ni, antara benda yang aku tak berkenan ialah kupon parking dia. Leceh gile, same cam mase aku dok kat Kuching dulu. Sebab kene beli satu buku kupon tu, then kalau parking, kene tebuk2, letak kat dashboard. So, biasenye kalau hal yang kejap2 aku takdela letak kupon tu, malas gile nak tebuk2. Tapi kebetulan semalam ntah ape la malangnya, terkena la plak saman parking tu. Haram jadah btoi ha2.

"Nah amek ko!" bak kate penguatkuasa tersebut

Petang ni nak balik kampung yey2!

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Aduh kene saman lagi ini dipublish oleh abcdef pada hari Friday, March 5, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Aduh kene saman lagi
 
Reactions: 

0 Penggossip Liar: