Tribute to Adik Syafiah Humairah Sahari...

Sabtu malam Ahad yang lepas, bergenang air mata aku tengok berita kat TV3 pasal Adik Syafiah yang didera oleh boyfriend mak dia sendiri. Lepas dipijak2 dengan kasut but, kemudian dihayun pulak bagaikan bola, apalah salah budak tu. Yang lebih dikesalkan, kawan2 mamat yang sepak budak tu kat area padang tu boleh tengok je. Lepas budak tu dah lembik baru terhegeh2 nak bawak ke hospital. Kalau ikut laporan bedah siasat, budak tu dah lama didera, tapi kenapa la ibu kandung dia sendiri boleh tak perasan, or sebenarnye perasan tapi disebabkan sayang kat lelaki tu, so dia buat2 tak perasan?. Kepada si pelaku, hiduplah anda dengan jijik dan hina. Tunggu balasan di akhirat nanti, kalau tak di dunia ni. Al-Fatihah....

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Tribute to Adik Syafiah Humairah Sahari... ini dipublish oleh abcdef pada hari Monday, March 1, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Tribute to Adik Syafiah Humairah Sahari...
 
Reactions: 

0 Penggossip Liar: