Aku nak bingkang ubi!!

Opis kat Bangi call malam tadi, kene station kat sane seminggu dua, sebab ade projek lain kene buat. Aku ingat weekend ni balik kampung sat, nak cari bingkang ubi. Aku dah ngidam tahap gaban  ni ha3.

Penulis : abcdef ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Aku nak bingkang ubi!! ini dipublish oleh abcdef pada hari Thursday, March 4, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Aku nak bingkang ubi!!
 
Reactions: 

0 Penggossip Liar: